* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Descopera Budapesta iunie 2017

SetWidth1700-Budapest-Hotel-Offers-650x435

Plecare: 07 Iunie 2017

Ziua 1. Plecare din Bucuresti ora 05:30, statia de metrou Izvor . Ajungem seara in jurul orei 18:00 la hotel in Budapesta. Cazare hotel 4 stele ce va fi nominalizat cu 30 de zile inainte de inceperea sejurului. Dupa repartizarea camerelor , OPTIONAL croaziera pe Dunare by night .

Descriere croaziera : Timp de 1,5 ore vom parcurge aproximativ 20 km si vom admira cele mai frumoase monumente arhitectonice iluminate fascinant de reflectoare si jocuri de lumini (Cetatea, Palatul Regal, Parlamentul, Citadella, insula Margareta, etc). Croaziera este coordonata de un ghid de limba romana. Cina festiva este tip bufet si cuprinde o gama larga de specialitati din arta culinara maghiara.

Ziua 2. Mic dejun. Deplasare cu autocarul la centrul comercial Campona pentru shopping si vizitare Acvariu – cel mai mare din Europa centrala – se vad cele mai variate specii de plante si pesti tropicali precum si simularea unei furtuni tropicale. Tur BUDAPESTA cu autocarul pe traseul: Dealul Cetatii (cu oprire la: Bastionul Pescarilor, Biserica Mattyas si Palatul Regal), Bulevardul Andrassy (Opera), Piata Eroilor (oprire), Biserica Sf. Stefan, Parlamentul, traversarea Dunarii. In desfasurarea turului se vad (din autocar): Citadela, Statuia Gellert, Podul Margareta, Insula Margareta, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Podul Libertatii, Podul Petofi etc. Timp liber– sugestii (vizite individuale): faleza pietonala Corso Dunare (hotelurile Intercontinental, Mariott), Muzeele din Palatul RegalMuzeul de ArtaPestera Gelert (Biserica Catolica) si shopping in West End (complex comercial tip Mall), Hala Mare si Vaci Utca – principala artera comerciala. Cazare hotel 4 stele in Budapesta.

OPTIONAL : Cina festiva cu meniu traditional si program folcloric de muzica si dansuri ungare in restaurantul Udvarhaz situat la o altitudine de 650 m care ofera o panorama splendida asupra capitalei. Tarif 30 euro/pers. pentru grup de minim 25 de persoane.

Ziua 3. Mic dejun. Excursie la Cotul Dunarii : Szentendre (orasel turistic), Visegrad (Castelul – fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama – Cotul Dunarii si insula Szentendre) si Esztergom (Catedrala Catolica – locul de incoronare al regilor Ungariei si centru milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei – oraselul Storovo). Cazare hotel 4 stele in Budapesta.

Ziua 4. Mic dejun. La intoarcerea spre casa, OPTIONAL vom  face o excursie de neuitat in Pusta Maghiara si vom vizita herghelia Biczo Csarda situata in Harmaspuszta. Vom fi intampinati cu palinca si traditionalele “Langos” unguresti, proaspat scoase din cuptor cu smantana, ceapa si mujdeiNe vom deplasa apoi cu carutele pana la amfiteatrul pustei (aprox 8-10 minute) unde vom asista la un program de echitatie de aproximativ 1 ora incluzand exercitii de dresura, tinute haiducesti, etc. Spectacolul va fi urmat apoi de o plimbare cu trasura trasa de cai prin pusta. Vom servi apoi un pranz campenesc, in stilul caracteristic al pustei: supa de gulas, platou „Csikos” cu 5-6 feluri de carne la cuptor, garnitura, salata si desert toate acompaniate de vin servit la masa.

Pret: 179 euro/pers.

Servicii incluse:

– Transport autocar clasificat* (pentru grupuri mai mici transportul se va face cu microbuz clasificat)

– 3 nopti cazare (loc in camera dubla) la hotel de 4* cu mic dejun bufet

– ghid maghiar vorbitor de limba romana in Budapesta

– parcari si taxe locale

Servicii neincluse:

– Asigurare medicala (obligatorie)

– Intrarile la obiective si excursiile optionale

– Cheltuielile personale/tot ce nu apare la servicii incluse

– Mesele din timpul zilei

Excursiile optionale neincluse in tarif:

– croaziera pe Dunare cu cina festiva = 35 euro/pers. (grup de minim 25 de persoane)

– cina traditionala cu program folcloric in restaurant – tarif 30 euro/pers. pentru grup de minim 25 de persoane.

– program de echitatie cu pranz traditional – tarif 30 euro/pers. pentru grup de minim 25 de persoane

Observatii:

* Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.

* Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

* Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

* Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

* Este obligatoriu detinerea pasaportului valabil minim 6 luni de la data plecarii.

* Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *