* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Excursie de 1 zi la Balcik si Aladja iunie 2017

00000003

Plecare: 10 Iunie 2017

Plecare din Bucuresti, Parc Izvor, la ora 06:00 ((intalnire la ora 05:45) spre Balcik unde vom vizita Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica, obiectivul turistic cel mai interesant din Balcik. Domeniul regal a fost construit din dorinta Reginei Maria a Romaniei, in timpul ocupatiei romane a Cadrilaterului. Complexul cuprinde mai multe vile rezidentiale, o capela, construita cu pietre aduse din Creta, o gradina botanica de 35 de hectare – unica în Europa Centrala si de Est, indeosebi datorita colectiei de cactusi si un palat, al carui parc este o imitatie a faimosului labirint cretan. Ne indreptam apoi spre Manastirea Aladja, situata doar la cativa km sud de statiunea Riviera si Nisipurile de Aur, care face parte din parcul natural Zlatni Pyasatsi (Nisipurile de Aur). Numele manastirii Aladja vine de la cuvantul turcesc ce inseamna colorat si a fost denumita asa datorita peretilor pictati in culori vii. Aceste picturi dateaza de la inceputul Erei Medievale. Incaperile manastirii Manastirea reprezinta unul dintre cele mai vechi asezaminte religioase de pe teritoriul Bulgariei. Manastirea Aladja a fost infiintata in sec 13 si a fost locuita de calugarii hermiti.

Sosire in Bucuresti in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

Pret: 100 lei/pers.

Servicii incluse:

– Transport autocar clasificat* (pentru grupuri mai mici transportul se va face cu microbuz clasificat)

– Preot si ghid insotitor

Servicii neincluse:

– Asigurare medicala (obligatorie)

– Intrarile la obiective (Castelul si Gradina Botanica Balcik – 14 leva/adl; 2 leva/copil, Manastirea Aladja 5 leva/adult si 2 leva/copil)

– Cheltuielile personale/tot ce nu apare la servicii incluse

– Mesele din timpul zilei

Observatii:

* Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.

* Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

* Este obligatoriu detinerea pasaportului valabil minim 6 luni de la data plecarii.

* Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *