* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Excursie de 1 zi la Plevna si Kaylaka (Muzeul vinului) iunie 2017

403220

Plecare: 10 Iunie 2017

Plecare din Bucuresti, Parc Izvor, la ora 06:00 ((intalnire la ora 05:45) spre Plevna – orasul in care a avut loc cea mai importanta batalie din cadrul Razboiului ruso-turc din 1877-1878, pentru eliberarea Bulgariei de sub jugul turcesc si pentru independenta de stat a Romaniei. Aici vom vizita Muzeul “Panorama” ce s-a construit in anul 1977 – cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la eliberarea Plevnei. Plecam apoi spre Muzeul Vinului  – singurul muzeu de acest tip din Bulgaria, infiintat in 2008 si situat intr-una din pesterile Parcului Natural Kaylaka. Muzeul se afla intr-o formatiune tip pestera, alcatuita din cinci galerii. Dispune de 2 sali pentru degustari de vinuri, sectia de istorie si o sala de exponate de vinuri din intreaga Bulgarie. Vizitarea muzeului este insotita de o prezentare despre istoria vinului, tehnologia de productie, cat si degustari de vinuri. Muzeul este, in acelasi timp, locul de unde se pot achizitiona vinuri cu varste cuprinse intre 30 si 90 de ani din cele peste 6000 de tipuri de vinuri din toate regiunile Bulgariei.

Sosire in Bucuresti in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

Pret: 79 lei/pers.

Servicii incluse:

– Transport autocar clasificat* (pentru grupuri mai mici transportul se va face cu microbuz clasificat)

– Preot si ghid insotitor

Servicii neincluse:

– Asigurare medicala (obligatorie)

– Intrarile la obiective

– Cheltuielile personale/tot ce nu apare la servicii incluse

– Mesele din timpul zilei

Observatii:

* Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.

* Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

* Este obligatoriu detinerea pasaportului valabil minim 6 luni de la data plecarii.

* Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *