* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Excursie in orasul Tufelor de liliac, Lovech, Bulgaria mai 2017

krushuna40

Plecare: 14 Mai 2017

Plecare la ora 06:00 de la parcul Izvor, pe traseul Bucuresti – Sofia – Orlova Chuka – Lovech. Vom vizita: Pestera Orlova Chuka (Orlova Chuka este a doua pestera ca marime din Bulgaria, totalizand 15 kilometri de galerii distribuite pe 7 niveluri. Salile sunt mari, bine aerisite si bine semnalizate. Pereții sunt albi, grație originii calcaroase. Instalatia de iluminare schimba culorile peretilor la fiecare 10 secunde, contribuind la spectaculozitatea experientei); Cascadele de la Krushuna (cele mai frumoase cascade din Bulgaria. Cascadele sunt formate pe versantii calcarosi din sub-Balcani, din aceasta cauza apa a capatat o culoare de smarald, dar a creeat si niste minunate piscine rotunde si albe, ca sa contrasteze numai bine cu culoarea aproape ireala a apei); Pestera Devetashka (aceasta este declarata rezervatie naturala si gazduieste o populatie de peste 30.000 de lilieci. Aici s-a filmat in urma cu cativa ani o parte din pelicula The Expendables 2, in urma careia populatia de lilieci a avut de suferit, scazand chiar pana la 8000 de exemplare); Orasul Lovech supranumit “Orasul Tufelor de Liliac”; Podul Lovech (singurul pod acoperit din Balcani, care se intinde peste raul Osam, facand legatura intre orasul vechi si cel nou).

Plecare spre tara. Sosire in Bucuresti in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

Pret: 100 lei/pers.

Servicii incluse:

– Transport autocar clasificat* (pentru grupuri mai mici transportul se va face cu microbuz clasificat)

– Preot si ghid insotitor

Servicii neincluse:

– Asigurare medicala (obligatorie)

– Intrarile la obiective

– Cheltuielile personale/tot ce nu apare la servicii incluse

– Mesele din timpul zilei

Observatii:

* Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.

* Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

* Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

* Este obligatoriu detinerea pasaportului valabil minim 6 luni de la data plecarii.

* Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *