* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Excursie pe Transfagarasan si Transalpina iulie 2017

transalpina-drum-peste-creasta-muntilor

Plecare: 14-16 Iulie 2017

Ziua 1: Plecare din Bucuresti, Parc Izvor, la ora 06.00 (intalnire la ora 05.45) pe traseul Bucuresti – Pitesti – Curtea de Arges. Vom vizita: Manastirea Curtea de Arges, ne oprim la poalele Cetatii Poienari, ridicata de Vlad Tepes, apoi continuam spre Lacul de acumulare Vidraru, de unde incepe frumoasa calatorie pe Transfagarasan. Popas si timp liber pentru pranz la Lacul Balea, oprire la Balea Cascada, apoi vizitam Casa Memoriala Badea Cartan din Cartisoara. Sosire in Sibiu unde vom vizita Piata Sfatului, Turnul Olarilor, Podul Minciunilor. Cazare si cina la pensiune.

Ziua 2: Mic dejun. Plecare spre Sighisoara unde vom vizita Cetatea Medievala Sighisoara, Turnul cu ceas, Scara Acoperita, pauza de masa. Continuam programul cu Cramele Jidvei apoi pornim spre Alba Iulia. Sosire in Alba Iulia unde vom vizita Cetatea Alba Iulia Carolina, Catedrala Ortodoxa a Reintregirii Neamului, Catedrala Romano-Catolica, Muzeul Unirii, Portile Cetatii. Cazare si cina la hotel/pensiune.

Ziua 3: Mic dejun. Timp liber 1 ora (putem participa la Sf. Liturghie la Catedrala Ortodoxa). Excursia va continua pe cea mai inalta sosea din tara, Transalpina, cunoscuta si sub numele de Drumul Regelui sau Poteca Dracului, cea mai inalta sosea din Muntii Carpati, vizitam Manastirea Oasa. Popas pentru masa de pranz la o stana unde putem servi tochituri la ceaun sau MBS (mamaliga cu branza si smantana). Oprire in punctul cel mai inalt, la Pasul Urdele la 2.145 m, unde vom face fotografii si putem cumpara diferite obiecte artizanale. Continuam deplasarea prin statiunea montana Ranca apoi prin Orasul Horezu (unde se face renumita ceramica) plecare spre Ramnicu Valcea. Oprire la Popasul Dedulesti pentru o cina copioasa cu renumitii mici de Dedulesti. Plecare spre Bucuresti.

Pret: 399 lei/pers.

Servicii incluse:

– Transport autocar clasificat* (pentru grupuri mai mici transportul se va face cu microbuz clasificat)

– 2 nopti cazare cu mic-dejun si cina in hoteluri/pensiuni

– Preot si ghid insotitor

Servicii neincluse:

– Asigurare medicala (obligatorie)

– Intrarile la obiective

– Cheltuielile personale/tot ce nu apare la servicii incluse

– Mesele din timpul zilei

Observatii:

* Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.

* Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

* Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

* Asezarea in autocar se face incepand cu a 2-a bancheta, in functie de data achitarii avansului.

* Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *