* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Mini circuit in Ohrid (Oras inscris in patrimoniul UNESCO), Macedonia iulie 2017

Saint-John-at-Kaneo-Ohrid-Macedonia-2
Plecare: 03 Iulie 2017

Ziua 1. Plecare la ora 06:00 la parcul Izvor pe traseul Bucuresti – Sofia (vizita Catedrala Nevski) – Skopje. Alaturi de insotitorul de grup, tur pietonal pentru vizitarea orasului Skopje, capitala Republicii Macedonia. Se admira fortareata Kale, Podul de Piatra, Casa Memoriala a Maicii Tereza, Piata Macedonia, statuia lui Alexandru cel Mare. Cazare in Skopie – hotel 3*.

Ziua 2Dupa micul dejun, plecare spre Canionul Matka (vizita Manastirea Sf. Andrei, situate in cheile raului Treska). Continuarea traseului spre Ohrid. Descoperirea orasului aflat pe malul lacului cu acelasi nume, ambele inscrise in patrimonial mondial UNESCO. Orasul, supranumit Ierusalimul Estului, era cunoscut, printre altele, pentru cele 365 de biserici, cate una pentru fiecare zi a anului. Acum datorita bogatei mosteniri culturale, este cunoscut drept “Perla Macedoniei”. Lacul Ohrid, unul dintre cele mai adanci din Europa, conserva peste 200 de specii de importanta majora.
Vizita pietonala, alaturi de ghid local, a orasului vechi: Catedrala Sf. Sofia, Teatrul Antic, Biserica Sf. Fecioare Maria, Manastirea Sf. Clement, Biserica Sf. Ioan Teologul “Kaneo”, atelierele mestesugarilor locali. Plimbare pana la fortareata Tarului Samuel, de unde avem o priveliste minunata asupra orasului si lacului. Cazare Ohrid – hotel 3*

Ziua 3. Mic dejun. Program liber sau excursie optionala la Manastirea Sf. Naum si Biserica Sf. Petka (izvor tamaduitor pentru vedere)  ~ 15 eur/pers (include plimbare cu barca pe canalul ce duce spre izvoarele in forma de cruce deasupra carora a fost construita in sec. V, Biserica Sf. Anastasia si taxa de intrare la Manastirea Sf. Naum). Timp liber pentru shopping (nu ratati celebrele perle de Ohrid) sau plimbare pe faleza lacului. Cazare la acelasi hotel in Ohrid.

Ziua 4. Mic dejun, plecare spre tara. Sosire in Bucuresti in functie de conditiile meteorologice si de trafic.

Pret: 150 euro/adult
Supliment camera SGL: 135 euro
Reduceri copii 0-6 ani: 20 euro

Servicii incluse:

– Transport autocar clasificat* (pentru grupuri mai mici transportul se va face cu microbuz clasificat)

– 5 nopti cazare cu mic-dejun si cina in hoteluri de 3* conform normelor locale

– Preot si ghid insotitor

Servicii neincluse:

– Asigurare medicala (obligatorie)

– Intrarile la obiective

– Cheltuielile personale/tot ce nu apare la servicii incluse

– Mesele din timpul zilei

Observatii:

* Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.

* Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

* Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

* Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

* Este obligatoriu detinerea pasaportului valabil minim 6 luni de la data plecarii.

* Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *