* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Pelerinaj de Boboteaza in Tara Sfanta ian 2018

israel-haifa-bahaii-gardensPerioada: 14 Ianuarie 2018

Ziua 1: Intalnire la aeroportul Otopeni din Bucuresti, cu aterizare pe aeroportul Ben-Gurion (Tel-Aviv), intalnire cu ghidul, plecare spre Lida, unde vom vizita Biserica si Mormantul Sf. Gheorghe, apoi ne indreptam spre orasul Haifa si ne inchinam la Manastirea Stella Maris (pestera Sf. Ilie Tesviteanul) si admiram Gradinile Bahai. Cazare si cina in Betleem, Hotel Shepherd Plazza 4*.

Ziua 2: Dupa mic-dejun plecam din Bethleem si ne oprim la magazinul de unde se pot cumpara luminari, camasi de botez, tamaie, diverse suveniruri, apoi ne deplasam spre Manastirile din Desertul Judeii, Sf. Sava si Sf. Theodosie, Campul Pastorilor. Prinz. Continuam pelerinajul si ne oprim la: Biserica Nasterii Domnului, construita in secolul al IV-lea d.H. de catre Sf. Elena (mama imparatului Constantin cel Mare), Pestera pruncilor nevinovati si Grota Laptelui. Seara cina si cazare in Betleem, Hotel Shepherd Plazza 4*.

Ziua 3: Mic-dejun. Plecam din Betleem si mergem spre Galilea, ne oprim la Muntele Tabor, unde se afla Biserica Ortodoxa a Schimbarii la Fata, apoi ne indreptam spre orasul Nazaret, vizitam Biserica Ortodoxa Izvorul Maicii Domnului, construita peste un izvor unde Arhanghelul Gavriil s-a aratat Fecioarei Maria si Biserica Catolica a Buneivestiri. Continuam traseul si ne oprim la Cana Galileii, unde Mantuitorul a savarsit prima minune, apoi pornim spre Marea Tiberiadei, unde vizitam Muntele Fericirilor, Tabga, locul unde Mantuitorul a inmultit painile si pestii, si orasul Capernaum. Deplasare spre Bethleem pentru cazare si cina, Hotel Shepherd Plazza 4*.

Ziua 4: Mic-dejun. Ne indreptam spre Ierusalim, incepem ziua cu vederea panoramica a Orasului Vechi de pe Muntele Maslinilor si vizitam: Manastirea Ruseasca de pe Muntele Eleon, Biserica Tatal Nostru, unde Mantuitorul Iisus I-a invatat pe Apostoli rugaciunea domneasca. Mergem apoi pe drumul cunoscut ca “Drumul intrarii Domnului in Ierusalim” pana la Biserica Dominus Flevit (Domnul a plans), locul unde Mantuitorul a plans soarta Ierusalimului. Continuam pelerinajul si ne oprim sa admiram Gradina Ghetsimani, vizitam: Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului din Gradina Ghetsimani, Muntele Sion (Manastirea Adormirii, locul unde Fecioara Maria a adormit), foisorul Cinei celei de Taina si Mormantul regelui David. In ultima parte a zilei ne deplasam prin Orasul Vechi, pe drumul Crucii, pana la Biserica Sfantului Mormant (Golgota unde Mantuitorul Iisus a fost rastignit, apoi Sfantul Mormant si Piatra Ungerii) si vizitam toate paracliselor sfinte. Cina si cazare in Betleem, Hotel Shepherd Plazza 4*.

Ziua 5: Mic-dejun. Parasim Betleemul si ne indreptam spre Raul Iordan (locul unde Ioan Botezatorul l-a botezat pe Mantuitorul Iisus) pentru a participa la slujba de binecuvantare a apelor Iordanului, din Ajunul Bobotezei si a ne inchina la Manastirea Sf. Gherasim de la Iordan. Ne deplasam apoi spre Ierihon unde vizitam Manastirea Dudul lui Zacheu si Asezamantul Romanesc de la Ierihon (orasul cu cea mai veche istorie a lumii). Daca timpul ne permite urcam la Manastirea Qarantania (Muntele Ispitirii) pentru a admira Panorama Muntelui Ispitirii cu citirea pasajului biblic. Cina si cazare in Betleem, Hotel Shepherd Plazza 4*.

Ziua 6: Dupa mic-dejun plecam spre Hozeva, unde ne inchinam la Sf. Ioan Iacob Hozevitul, ne indreptam spre Hebron la Stejarul lui Mamvri, unde Avram a intalnit Sf. Treime sub chipul celor 3 ingeri, apoi mergem spre Ein Karem unde vizitam locul nasterii Sf. Ioan Botezatorul si locul intalnirii Maicii Domnului cu Sf. Elisabeta. Ne indreptam spre Ierusalim si ne inchinam in Manastirea Sfintei Cruci, iar daca timpul ne permite, ne inchinam si la Sfantul Mormant. Timp liber pentru cumparaturi in cetate. Cina si cazare in Betleem, Hotel Shepherd Plazza 4*. Seara ne deplasam la Sf. Mormant pentru a participa la Sf. Liturghie.

Ziua 7: Mic-dejun. Parasim Betleemul si pornim spre Tinutul Samariei, in orasul Nablus, unde ne inchinam in Biserica ridicata deasupra fantanii lui Iacob si la moastele Sf. Mucenic Filomen. Plecare spre Tel-Aviv, aeroportul Ben-Gurion.

Pret: 649 Euro/Pers.*

Servicii incluse:

– Bilet de avión Bucuresti-Tel Aviv-Bucuresti

– Bagaj de cala de 23 kg si bagaj de mana de 10 kg

– 6 nopti cazare cu demipensiune (mic-dejun si cina stil bufet suedez) in hoteluri de 4* conform normelor locale

– Transfer aeroport-hotel-aeroport

– Intrarile la obiectivele turistice din program

– Preot/ghid insotitor

– Asigurare medicala (obligatorie)

– Transfer pe muntele Tabor, transfer la Manastirea Sf. Sava si iesire la Sf. Mormant (45 euro/pers.)

– Bacsis  (35 euro/pers.)

Servicii neincluse:

Bauturile la mese

– Cheltuielile personale/tot ce nu apare la servicii incluse

Observatii:

* Programul pelerinajului este orientativ și poate suferii modificări

* Pentru inscriere: avans minim 300 Euro/pers., copii dupa carte de identitate si pasaport (biletul de avion se emite pe numele din pasaport).

* Dupa achitarea avansului, diferenta ramasa din pretul pelerinajului poate fi platita si in rate (maxim 3 rate) si se va efectua in agentie, la agentii din teren sau prin transfer bancar.

* Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.

* Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

* Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

* Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

* In noaptea de sambata spre duminica vom participa la slujba de noapte de la Sf. Mormant.

* Ora de intalnire/plecare la aeroport va fi cu 3 ore inaintea zborului anuntat.

* Este obligatoriu detinerea pasaportului valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *