* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Pelerinaj de Martisor la Veliko Tarnovo 2017

in-copacPlecare: 04 Martie 2017

Plecare din Bucuresti, Parc Izvor, la ora 06.00 (intalnire cu insotitorul de grup la ora 05.45), pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Basarabov, cu oprire pe malul Raului Lom, la Manastirea si Pestera Sf. Dimitrie Basarabov (singura manastire sapata in stanca inca locuita din intreaga Bulgarie). Continuam pelerinajul si ne indreptam spre  Arbanass­i, unde vizitam: Manastirea Sf. Petru si Pavel, Manastirea Adormirea Maicii Domnului (aici se afla icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului cu 3 maini) si Manastirea Sfantul Nicolae , iar apoi spre Veliko Tarnovo pentru a admira: Catedrala Mitropolitana si Cetatea Medievala cu Manastirea Schimbarea la Fata. Sosire in Bucuresti, Parc Izvor, in functie de traficul rutier, conditiile meteo si formalitatile vamale.

 Pret: 100 Lei/pers.*

Servicii incluse:

– Transport autocar clasificat* (pentru grupuri mai mici transportul se va face cu microbuz clasificat)

– Preot/ghid insotitor

Servicii neincluse:

– Intrarile la obiective (aprox. 15 leva)

– Cheltuielile personale

– Mesele din timpul zilei

Observatii:

* Tariful afisat este final (fara costuri ascunse) pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii.

* Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

* Asezarea in autocar se face incepand cu a 2-a bancheta, in functie de data achitarii avansului.

* Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

* La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

* Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *