* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Pelerinaj Delta Dunarii august 2017

Plecare: 25-27 August 2017

Ziua 1: Plecare din Bucuresti, Parc Izvor, la ora 06.00 (intalnire cu insotitorul de grup la ora 05.45), pe traseul Bucuresti-Urziceni-Slobozia-Harsova–Topolog, cu oprire la: Manastirea Cocos care adaposteste moastele Sfintilor Martiri de la Niculitel: Zotic, Atal, Camasie si Filip, Manastirea Celic Dere, unul din cele mai importante centre de spiritualitate dintre Dunare si Marea Neagra, unde se afla moastele Sf. Atanasie Lisavenco alaturi de sfinte Icoane unicat precum: Icoana Maicii Domnului Eleusa adusa din Sf. Munte Athos de catre Arhimandritul Atanasie, icoana care este grabnic ajutatoare; Icoana Mantuitorului care se curata singura, alaturi de multe alte valori nepretuite si Manastirea Saon. Cazare si cina in Tulcea, pensiune 3 stele.

Ziua 2: Mic dejun. Optional: plimbare pe canale cu barca unde se pot vedea: Sulina, Iesirile la Marea Neagra, Padurea Letea, Dunele de nisip de la Crisan si Caraorman, Canalele Deltei, Iesirea la Lacul Razelm si multe alte zeci de zone placute. Timp liber la dispozitie. Cazare si cina in Tulcea, pensiune 3 stele.

Ziua 3: Dupa micul-dejun mergem sa participam la Sf. Liturghie de la Manastirea Halmyris ce adaposteste moastele Sf. Epictet si Astion, martirizati in anul 290. Ne indreptam apoi spre Fortareata medievala Enisala din Sarichioi, locul de unde intinderile dobrogene ni se arata intr-un spectacol de culoare, impreuna cu vederea catre lacul Razim. Sosire in Bucuresti la orele serii.

Pret: 600 Lei/Pers.*

Servicii incluse:

– transport cu autocar clasificat 3*

– 2 nopti cazare cu mic-dejun si cina la pensiuni de 3 stele, in camere duble si triple

– plimbare cu barca

– preot/ghid insotitore

Servicii neincluse:

– intrarile la obiectivele/manastirile turistice

– cheltuielile personale

Observatii:

* Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

* Asezarea in autocar se face incepand cu a 2-a bancheta, in functie de data achitarii avansului.

* Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

* Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *