* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Pelerinaj Dunarea la Cazane in Orsova iulie 2017

tismana1Plecare: 28-30 Iulie 2017

Ziua 1: Plecare din Bucuresti, Parc Izvor, la ora 06.00 (intalnire cu insotitorul de grup la ora 05.45), pe traseul Bucuresti-Pitesti-Craiova-Orsova, cu oprire la: Biserica Madona Dudu unde se afla Icoana Facatoare de minuni a Maicii Domnului, nezugravita de mana de om, Manastirea Carcea, Manastirea Strehaia, Manastirea Cerneti. Cazare si cina in Orsova.

Ziua 2: Mic-dejun. Incepem ziua cu vizitarea Manastirii Sfanta Ana, situata pe colinele Orsovei de unde ni se arata splendoarea Dunarii, si a Manastirii Mraconia. Ne indreptam apoi pentru a ne bucura de o croaziera pe ,,Clisura Dunarii’’– portiune din cursul Dunarii care intre Carpati si Balcani formeaza de-a-lungul a 11 km o succesiune de defilee: Cazanele Mici, Cazanele Mari. Cazare si cina in Herculane.

Ziua 3: Dupa micul dejun, scurta plimbare panoramica prin Herculane, iar apoi drumul nostru ne va purta prin Cheile Cernei, pe  cel mai frumos traseu din tara, catre Baia de Arama. Ne oprim la Manastirea Tismana pentru a participa la Sf. Liturghie, apoi ne indreptam spre Targu Jiu (Coloana Infinita, si parcul in care se afla Operele Marelui nostru sculptor – Constantin Brancusi – Poarta Sarutului, Masa Tacerii). Continuam traseul vizitam: Manastirea Horezu, Manastirea Polovragi. Plecare spre Bucuresti.

Pret: 450 Lei/Pers.*

Servicii incluse:

– transport cu autocar clasificat 3*

– 2 nopti cazare cu mic-dejun si cina la hoteluri/pensiuni de 3 stele, in camere duble si triple

– croaziera pe Clisura Dunarii (aprox. 50 lei/pers.)

– preot/ghid insotitore

Servicii neincluse:

– intrarile la obiectivele/manastirile turistice

– cheltuielile personale

Observatii:

Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

Asezarea in autocar se face incepand cu a 2-a bancheta, in functie de data achitarii avansului.

Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *