* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Pelerinaj in Grecia la Manastirea cu serpisori din insula Kefalonia august 2017

PanaghiaPhedousaPlecare: 11-17 August 2017

Ziua 1: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 19:00 – in vederea imbarcarii si deplasarii pe traseul Bucuresti-Giurgiu-Russe-Sofia-Kulata-Promahonas. Pe timpul noptii se va traversa Bulgaria

Ziua 2: In cursul diminetii vom ajunge la Salonic. Se viziteaza: Biserica Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir, Biserica Sf. Sofia, Biserica Sf. Teodora, Arcul lui Galeriu, Portul. Plecare spre Katerini. Cazare in Paralia Katerini, hotel de 3 stele..

Ziua 3: Mic dejun. Plecare spre insula Evia in jurul orei 08:00, vom traversa valea Tembi cu oprire la Schitul inchinat Sf. Mucenite Paraschevi, in apropierea caruia se afla “Izvorul Tamaduitor”. Se viziteaza Manastirea Kato Xenia – care adaposteste Braul Maicii Domnului; traversare cu ferry-boat-ul de la Glifa in insula Evia unde se viziteaza: Manastirea Cuviosului Sf. David, Biserica cu Moastele Sf. Ioan Rusul. Cazare in Chalkida, hotel de 3 stele.

Ziua 4: Mic dejun. Scurta oprire la Nea Makri – Atica (Colina Neprihanitilor), la Manastirea Buneivestiri a Presfintei Nascatoare de Dumnezeu – unde se cinstesc moastele intregi ale Sf. Mucenic Efrem cel Nou. Plecare spre Patras si ne vom indrepta spre Korint, de-a lungul tarmului cu acelasi nume – oprire la Manastirea Sf. Patapie din Loutraki si la Manastirea Megalo Splio “Marea Pestera” – care adaposteste o icoana miraculoasa a Sfintei Fecioare. In cursul dupa-amiezii sosire la Patras unde ne vom inchina la moastele Sf. Andrei. Cazare in zona Patras, hotel 3 stele.

Ziua 5: Mic dejun la pachet, plecare la ora 06:30 spre portul din Kilini unde se face imbarcarea pe ferry-boat (la ora 08:00) spre Poros/Insula Kefalonia. Participare la Sfanta Liturghie cu ocazia Sarbatorii de Adormire a Maicii Domnului la Biserica unde apar Serpisorii Maicii Domnului. Vom mai vizita: Biserica din Pastra care adaposteste icoana Maicii Domnului la care in mod minunat infloresc crinii, desi au tulpina uscata; Manastirea Sf. Gherasim – izgonitorul de diavoli. La ora 16:30 plecare cu ferry-boat-ul din Poros catre Kilini. Cazare in zona Patras, hotel 3 stele.

Ziua 6: Mic dejun. La ora 08:30 plecare spre Kalambaka pe traseul: Rio-Nefpaktos-Amfissa-Lamia-Karditsa-Kalambaka. Cazare in Kalambaka, hotel 3 stele.

Ziua 7: Mic dejun. Vizita la Atelierul de Icoane si la Complexul Monahal Meteora: vom vizita 2 manastiri: Marele Meteor si Sf. Stefan (aici se afla capul Sf. Mc. Haralambie). Se viziteaza Manastirile Sf. Dyonissos si Efrem Sirul situate la poalele Muntelui Olimp. Plecare spre tara.

Pret: 330 Euro/Pers.*

Servicii incluse:

– transport cu autocar clasificat 3*

– 5 nopti cazare cu mic-dejun la hoteluri de 3* in camere duble si triple

– preot/ghid insotitor

Servicii neincluse:

– asigurare medicala

– intrarile la obiectivele turistice (complexul Meteora, 3 euro/manastire)

– cheltuielile personale

Optionale:

– vizitarea Catedralei Sf. Spiridon din insula Corfu – 70 euro/pers.

* Tariful afisat este final (fara costuri ascunse) pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii.

* Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

* Asezarea in autocar se face incepand cu a 2-a bancheta, in functie de data achitarii avansului.

* Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

* Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

* La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

* Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *