* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir si la Sf. Nectarie octombrie 2017

atr737Plecare: 25 Octombrie

Ziua 1: Plecare din Bucuresti, Parc Izvor, la ora 16:00, pe traseul Giurgiu – Russe – Sofia – Promahonas – Tesalonic.

Ziua 2: Sosire in Tesalonic, participare la Sf. Liturghie cu ocazia Sarbatoririi Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir. Continuam traseul cu vizitarea: Manastirii Sf. Teodora, Bisericii Sf. Sofia, Catedrala mitropolitana Sf. Grigore Palama, Arcul lui Galerius si Turnul Alb – simbolul orasului, apoi ne indreptam spre Kalambaka. Cazare in Kalambaka, hotel 3 stele. Timp liber pentru cumparaturi.

Ziua 3: Micul dejun. Vizitarea Complexului monahal de la Meteore (1-2 Manastiri), Fabrica de Icoane Bizantine (asistare la procesul de fabricare a icoanelor), iar apoi continuam traseul si ne indreptam spre Korint, de-a lungul tarmului, ne oprim la Manastirea Sf. Patapie din Loutraki si moastele Sf. Andrei. Cazare in zona Patras, hotel 3 stele.

Ziua 4: Mic-dejun. Incepem ziua cu vizitarea Manastirii Megalo Splio “Marea Pestera” – care adaposteste o icoana miraculoasa a Sfintei Fecioare, iar apoi ne indreptam spre insula Eghina – traversare cu ferry-boat-ul. Cazare in insula Eghina, hotel 3 stele.

Ziua 5: Mic dejun. Ne vom inchina la moastele Sf. Nectarie aflate in Manastirea Sf. Treime, apoi vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina. Se revine in portul Eghina si ne vom imbarca pe ferry-boat spre portul Pireu. Continuam traseul cu un tur panoramic, cu autocarul, al orasului Atena si mergem apoi pe drumul spre insula Evia. Cazare in insula Evia, hotel 3 stele.

Ziua 6: Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea Bisericii din satul Prokopie, unde se afla moastele Sf. Ioan Rusul, apoi ne continuam drumul cu oprire la Manastirea Cuv. David Batranul. Traversare cu ferry-boat-ul si oprire in apropierea orasului Volos la Manastirea Kato Xenia – unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului si Icoana facatoare de minuni. Cazare in Paralia Katerini, hotel 3 stele.

Ziua 7: Mic dejun. Vizitarea Manastirii Dyonisos – situata la poalele Muntelui Olimp. Continuarea drumului spre tara cu oprire la Manastirea Suroti, unde este inmormantat parintele Paisie Aghioritul si unde se afla moastele Sf. Arsenie Capadocianul si, daca timpul ne permite, la Manastirea Ioan de la Rila. Sosire in tara in functie de trafic si formalitatile vamale.

Pret: 200 Euro/Pers.*

Servicii incluse:

– transport cu autocar clasificat 3*

– 5 nopti cazare cu mic-dejun la hoteluri de 3* in camere duble si triple

– preot/ghid insotitor

Servicii neincluse:

– asigurare medicala

– intrarile la obiectivele turistice (complexul Meteora, 3 euro/manastire)

– cheltuielile personale

Observatii:

* Tariful afisat este final (fara costuri ascunse) pentru care se emite factura, chitanta si contract de prestari servicii.

* Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

* Asezarea in autocar se face incepand cu a 2-a bancheta, in functie de data achitarii avansului.

* Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

* Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

* La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

* Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *