* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf. Ioan Rusul si la Sf. Nectarie mai 2017

Sfantul NectariePlecare: 24 Mai 2017

Ziua 1: Plecare din Bucuresti, Parc Izvor, la ora 19:00, pe traseul Giurgiu – Russe- Sofia – Promahonas – Tesalonic.

Ziua 2: Micul dejun. Vizitarea Complexului monahal de la Meteore (1-2 Manastiri) si Fabrica de Icoane Bizantine (asistare la procesul de fabricare a icoanelor). Se continua traseul spre insula Eghina – traversare cu ferry-boat-ul. Cazare in insula Eghina, hotel 3 stele .

Ziua 3: Mic dejun. Ne vom inchina la moastele Sf. Nectarie aflate in Manastirea Sf. Treime, apoi vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina. Se revine in portul Eghina si ne vom imbarca pe ferry-boat spre portul Pireu. Continuam traseul cu un tur panoramic, cu autocarul, al orasului Atena si mergem apoi pe drumul spre insula Evia. Cazare in insula Evia, hotel 3 stele. Participare la slujba de priveghere a Sfantului.

Ziua 4: Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea Bisericii din satul Prokopie, unde se afla moastele Sf. Ioan Rusul, apoi ne continuam drumul cu oprire la Manastirea Cuv. David Batranul. Traversare cu ferry-boat-ul si oprire in apropierea orasului Volos la Manastirea Kato Xenia – unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului si Icoana facatoare de minuni. Cazare in Paralia Katerini, hotel 3 stele.

Ziua 5: Vizitarea orasului Tesalonic cu oprire la: Biserica Sf. Dimitrie unde se afla moastele Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir, Manastirea Sf. Teodora, Biserica Sf. Sofia, Catedrala mitropolitana Sf. Grigore Palama, Arcul lui Galerius si Turnul Alb – simbolul orasului. Continuam drumul apoi spre Kalambaka. Cazare in Kalambaka, hotel 3 stele. Timp liber pentru cumparaturi.

Ziua 6: Mic dejun. Vizitarea Manastirii Dyonisos – situata la poalele Muntelui Olimp. Continuarea drumului spre tara cu oprire la Manastirea Suroti, unde este inmormantat parintele Paisie Aghioritul si unde se afla moastele Sf. Arsenie Capadocianul si, daca timpul ne permite, la Manastirea Ioan de la Rila. Sosire in tara in functie de trafic si formalitatile vamale.

Pret: 200 Euro/Pers.*

Servicii incluse:

– transport cu autocar clasificat 3*

– 4 nopti cazare cu mic-dejun la hoteluri de 3* in camere duble si triple

– preot/ghid insotitor

Servicii neincluse:

– asigurare medicala

– intrarile la obiectivele turistice (complexul Meteora, 3 euro/manastire)

– cheltuielile personale

* Programul poate suferi modificari datorita conditiilor de trafic si conditiilor meteo. Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.

La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *