* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Pelerinaj in Bucovina august si septembrie 2017

Manastirea Voronet

Plecari: 04-06 August si 01-03 Sepetmbrie 2017

Ziua 1: Plecare din Bucuresti, Parc Izvor, la ora 06.00 (intalnire cu insotitorul de grup la ora 05.45), pe traseul Bucuresti-Focsani-Bacau-Piatra Neamt, cu oprire la: Manastirea Bistrita unde se afla icoana facatoare de minuni a Sfintei Ana, Manastirea Varatec unde exista “Mormantul duhovnicului Iosif”, Manastirea Agapia cu icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului din sec. al XIV-lea, Manastirea Secu (Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Cipriota). Continuam drumul si ne oprim la: Schitul Vovidenia, numit si “Altarul din Poiana Linistii”, ce are 2 hramuri (Intrarea in Biserica a Maicii Domnului si Sf. Spiridon) si Manastirea Neamt, unde se afla mana dreapta a Sf. Arhidiacon Stefan si racla cu degetul Sf. Ioan Iacob Hozevitul. Cazare in zona Neamt la hotel/pensiune de 3 stele.

Ziua 2: Mic-dejun. Ne deplasam apoi spre: Manastirea Boroaia, unde se afla mormantul Parintelui Ilarion Argatul, Manastirea Rasca, Manstirea Bogdanesti, Manastirea Buciumeni, Manastirea Slatina, ctitoria domnitorului Moldovei Alexandru Lapusneanu, unde se afla moastele Sf. Grigorie Teologul, Manastirea Voronet, socotita “Capela Sixtina a Orientului” pentru marea fresca de pe fatada de vest, numita “Judecata de apoi”, unde gasim mormantul Sf. Cuv. Daniil Sihastrul. Continuam traseul cu opriri la: Manastirea Humor (una dintre cele mai vestite ctitorii ale Evului Mediu moldovenesc), Manastirea Moldovita (una dintre cele mai vechi asezari monahale, ctitoria lui Alexandru cel Bun), Manastirea Sucevita ce gazduieste Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, Manastirea Arbore, Atelierul de ceramica de la Marginea si Manastirea Putna denumita si “Ierusalimul neamului romanesc“ – prima si cea mai importanta ctitorie a Voievodului Stefan cel Mare si Sfant. Cazare in zona Putna, hotel/pensiune 3 stele.

Ziua 3: Dupa micul-dejun mergem sa participam la Sf. Liturghie, iar apoi ne continuam traseul si vizitam: Manastirea Bogdana, cu moastele Sf. Leontie de la Radauti, Manastirea Dragomirna unde sunt moastele Sf. Iacob Persul si Icoana Maicii Domnului cunoscuta ca vindecatoare si aducatoare de ploaie, Manastirea Sf. Ioan cel Nou de la Suceava unde ne inchinam la moastele Sf. Ioan cel Nou. Plecare spre Bucuresti.

Pret: 350 Lei/Pers.*

Servicii incluse:

– transport cu autocar clasificat 3*

– 2 nopti cazare cu mic-dejun la hoteluri/pensiuni de 3 stele, in camere duble si triple

– preot/ghid insotitore

Servicii neincluse:

– intrarile la obiectivele/manastirile turistice

– cheltuielile personale

Observatii:

Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

Asezarea in autocar se face incepand cu a 2-a bancheta, in functie de data achitarii avansului.

Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *