* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf. Spiridon decembrie 2017

SfSpiridonTrimitundei11Plecare: 10 Decembrie 2017

Ziua 1: Plecare din Bucuresti, Parc Izvor, la ora 14:00, pe traseul Giurgiu – Russe – Sofia – Kulata – Promahonas.

Ziua 2: Sosire in Grecia si continuarea traseului spre Igoumentitza pentru imbarcarea pe ferry-boat. Traversarea cu ferry-boat-ul spre insula Corfu. Cazare in insula Corfu, hotel 3 stele. Participare la slujba de priveghere de la Catedrala Sf. Spiridon.

Ziua 3: Mic-dejun. Deplasare spre Catedrala Sf. Spiridon pentru a participa la Sf. Liturghie, apoi vizitarea Catedralei Mitropolitane, unde sunt moastele Sf. Imparatese Teodora. Continuam traseul si ne oprim la: Manastirea Sf. Mucenite Paraschevi, unde se afla mana dreapta si icoana facatoare de minuni a Sfintei, si Manastirea Paleokastritsa. Cazare in Corfu, hotel 3 stele.

Ziua 4: Mic-dejun. Deplasare catre portul din Corfu, traversare cu ferry-boat-ul spre Igoumenitza si continuarea traseului spre Kalambaka. Aici ne vom opri pentru a vizita: Complexului monahal de la Meteore (1-2 Manastiri) si Fabrica de Icoane Bizantine (asistare la procesul de fabricare a icoanelor). Cazare in Kalambaka, hotel 3 stele .

Ziua 5: Mic-dejun. Plecare spre Tesalonic unde vizitam: Biserica Sf. Dimitrie unde sunt moastele Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir, Manastirea Sf. Teodora, Biserica Sf. Sofia, Catedrala mitropolitana Sf. Grigore Palama, Arcul lui Galerius si Turnul Alb – simbolul orasului. Continuam traseul si, daca timpul ne permite, ne oprim la Manastirea Ioan de la Rila. Sosire in tara in functie de trafic si formalitatile vamale.

Pret: 165 Euro/Pers.*

Servicii incluse:

– transport cu autocar clasificat 3*

– 3 nopti cazare cu mic-dejun la hoteluri de 3* in camere duble si triple

– preot/ghid insotitor

Servicii neincluse:

– asigurare medicala

– intrarile la obiectivele turistice (complexul Meteora, 3 euro/manastire)

– cheltuielile personale

Observatii:

Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

Asezarea in autocar se face incepand cu a 2-a bancheta, in functie de data achitarii avansului.

Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

* Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *