* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Pelerinaj in Grecia la Sfintii Tamaduitori (Sf. Ioan Rusul si Sf. Nectarie) noiembrie 2017

Sfantul NectariePlecari: 06 Noiembrie 2017

Ziua 1: Plecare din Bucuresti, Parc Izvor, la ora 19:00, pe traseul Giurgiu – Russe- Sofia – Promahonas – Tesalonic.

Ziua 2: Vizitarea orasului Tesalonic cu oprire la: Biserica Sf. Dimitrie unde se afla moastele Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir, Manastirea Sf. Teodora, Biserica Sf. Sofia, Catedrala mitropolitana Sf. Grigore Palama, Arcul lui Galerius si Turnul Alb – simbolul orasului. Continuam drumul apoi spre Kalambaka. Cazare in Kalambaka, hotel 3 stele. Timp liber pentru cumparaturi.

Ziua 3: Mic-dejun. Vizitarea Complexului monahal de la Meteore (1-2 Manastiri), Fabrica de Icoane Bizantine (asistare la procesul de fabricare a icoanelor), iar apoi continuam traseul si ne indreptam spre Korint, de-a lungul tarmului, ne oprim la Manastirea Sf. Patapie din Loutraki si moastele Sf. Andrei. Cazare in zona Patras, hotel 3 stele.

Ziua 4: Mic-dejun. Incepem ziua cu vizitarea Manastirii Megalo Splio “Marea Pestera” – care adaposteste o icoana miraculoasa a Sfintei Fecioare, iar apoi ne indreptam spre insula Eghina – traversare cu ferry-boat-ul. Cazare in insula Eghina, hotel 3 stele.

Ziua 5: Mic dejun. Ne vom inchina la moastele Sf. Nectarie aflate in Manastirea Sf. Treime, apoi vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina. Se revine in portul Eghina si ne vom imbarca pe ferry-boat spre portul Pireu. Continuam traseul cu un tur panoramic, cu autocarul, al orasului Atena si mergem apoi pe drumul spre insula Evia. Cazare in insula Evia, hotel 3 stele. Participare la slujba de priveghere a Sfantului.

Ziua 6: Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea Bisericii din satul Prokopie, unde se afla moastele Sf. Ioan Rusul, si participam la Procesiunea spre cinstea Sfantului, iar apoi ne continuam drumul cu oprire la Manastirea Cuv. David Batranul. Traversare cu ferry-boat-ul si oprire in apropierea orasului Volos la Manastirea Kato Xenia – unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului si Icoana facatoare de minuni. Cazare in Paralia Katerini, hotel 3 stele.

Ziua 7: Mic dejun. Vizitarea Manastirii Dyonisos – situata la poalele Muntelui Olimp. Continuarea drumului spre tara cu oprire la Manastirea Suroti, unde este inmormantat parintele Paisie Aghioritul si unde se afla moastele Sf. Arsenie Capadocianul si, daca timpul ne permite, la Manastirea Ioan de la Rila. Sosire in tara in functie de trafic si formalitatile vamale.

Pret: 270 Euro/Pers.*

Servicii incluse:

– transport cu autocar clasificat 3*

– 5 nopti cazare cu mic-dejun la hoteluri de 3* in camere duble si triple

– preot/ghid insotitor

Servicii neincluse:

– asigurare medicala

– intrarile la obiectivele turistice (complexul Meteora, 3 euro/manastire)

– cheltuielile personale

Observatii:

Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

Asezarea in autocar se face incepand cu a 2-a bancheta, in functie de data achitarii avansului.

Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

* Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *