* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Pelerinaj in Maramures iulie si august 2017

cimitirul vesel

Plecari: 30 Iunie-02 Iulie si 18-20 August 2017

Ziua 1: Plecare din Bucuresti, Parc Izvor, la ora 06.00 (intalnire cu insotitorul de grup la ora 05.45), pe traseul Bucuresti-Alba Iulia-Turda-Cluj-Baia Mare-Sapanta-Beclean-Reghin-Tg. Mures-Sibiu, cu oprire la: Manastirea “Rapa Robilor” din Aiud considerata o adevarata biserica a „celor prigoniti pentru dreptate”, Manastirea Ramet unde se afla moastele Sf. Ghelasie si Icoana Maicii Domnului vindecatoare de cancer, „Pantanassa”, Manastirea Nicula, unde gasim Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. In functie de timpul disponibil se pot vizita si alte manastiri. Cazare in Baia Mare la hotel/pensiune de 3 stele.

Ziua 2: Mic-dejun. Ne deplasam apoi pe traseul Baia Mare-Sighetu Marmatiei si vizitam: Manastirea Barsana (manastire de maici cu hramul „Soborul celor 12 Apostoli”), Manastirea Botiza ce gazduieste o Icoana facatoare de minuni, Manastirea Iued prezenta in lista patrimoniului UNESCO datorita unicitatii picturilor interioare, Manastirea Bogdan Voda, un important monument istoric si de arta, datand din anul 1718. Ne continuam programul si ne oprim la: Manastirea din Sapanta Peri, un locas sfant creat din lemn maramuresean, tipic zonei, insa cu caracteristici deosebite, Cimitirul Vesel de la Sapanta, Manastirea Sf. Ana Rohia, unde gasim Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, pictata la muntele Athos, si mormintele Parintilor Nicolae Steinhardt si Serafim Nan. Cazare in Baia Mare, hotel/pensiune 3 stele.

Ziua 3: Dupa micul-dejun plecam sa participam la Sf. Liturghie, iar apoi ne continuam traseul si vizitam: Manastirea Recea de la Tg. Mures, unde se afla mormantul Parintelui Ioan Iovan, inchis 13 ani in temnitele comuniste. In functie de timpul disponibil se pot vizita si alte manastiri. Plecare spre Bucuresti.

Pret: 350 Lei/Pers.*

Servicii incluse:

– transport cu autocar clasificat 3*

– 2 nopti cazare cu mic-dejun la hoteluri/pensiuni de 3 stele, in camere duble si triple

– preot/ghid insotitor

Servicii neincluse:

– intrarile la obiectivele/manastirile turistice

– cheltuielile personale

Observatii:

Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

Asezarea in autocar se face incepand cu a 2-a bancheta, in functie de data achitarii avansului.

Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *