* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Pelerinaj in Tara Sfanta feb 2018

biserica-nasterii-P

Perioada: 01 – 08 Februarie 2018

Ziua 1: Intalnire la aeroportul Otopeni din Bucuresti, cu plecare spre Tel Aviv, cursa LY 572 O 01 FEB 4 OTP TLV DK1  21:40-00:25, intalnire cu ghidul, deplasare spre hotelCazare si cina in Betleem, hotel 4*.

Ziua 2: Dupa mic-dejun plecam din Bethleem, ne oprim la magazinul de unde se pot cumpara luminari, camasi de botez, tamaie, diverse suveniruri, apoi ne indreptam spre Ierusalim si ne deplasam prin Orasul Vechi, pe drumul Crucii, pana la Biserica Sfantului Mormant (Golgota unde Mantuitorul Iisus a fost rastignit, apoi Sfantul Mormant si Piatra Ungerii) si vizitam toate paracliselor sfinte. Pe drumul de intoarcere catre cazare ne oprim pe Muntele Sion pentru a vizita Manastirea Adormirii, locul unde Fecioara Maria a adormit. Cina si cazare in Betleem, hotel 4*.

Ziua 3: Mic-dejun. Ne deplasam spre raul Iordan (locul unde Ioan Botezatorul l-a botezat pe Mantuitorul Iisus) si vizitam Manastirea Sf. Gherasim de la Iordan, construita de vestitul pustnic din Valea Iordanului.  Continuam pelerinajul pana la Ierihon, cel mai vechi oras din lume, si ne oprim la: Dudul lui Zaheu, unde Mantuitorul Hristos promite vamesului Zaheu, urcat in pom ca “Astazi in casa ta trebuie sa raman”, Asezamantul Romanesc de la Ierihon ridicat in ultimii ani de Biserica Ortodoxa Romana pentru primirea pelerinilor romani din Tara Sfanta si Muntele Qarantania (Muntele Ispitirii) – unde Domnul a postit 40 de zile, dupa ce a primit Botezul de la Ioan la Iordan si unde are loc prima ispitire. Cina si cazare in Bethleem, hotel 4*. Seara ne deplasam la Sf. Mormant pentru a participa la Sf. Liturghie.

Ziua 4: Mic dejun. Ne indreptam spre Hebron la Stejarul lui Mamvri, unde Avram a intalnit Sf. Treime sub chipul celor 3 ingeri, apoi ne deplasam spre Manastirile din Desertul Judeii, Sf. Sava si Sf. Theodosie, Campul Pastorilor. Continuam pelerinajul spre Biserica Pater Noster, unde Mantuitorul Iisus I-a invatat pe Apostoli rugaciunea domneasca. Cina si cazare in Bethleem, hotel 4*.

Ziua 5: Mic-dejun. Plecam din Betleem si mergem spre Galilea, ne oprim la Muntele Tabor, unde se afla Biserica Ortodoxa a Schimbarii la Fata, apoi ne indreptam spre orasul Nazaret, vizitam Biserica Ortodoxa Izvorul Maicii Domnului, construita peste un izvor unde Arhanghelul Gavriil s-a aratat Fecioarei Maria si Biserica Catolica a Buneivestiri. Continuam traseul si ne oprim la Cana Galileii, unde Mantuitorul a savarsit prima minune, apoi pornim spre Marea Tiberiadei, unde vizitam Muntele Fericirilor, Tabga, locul unde Mantuitorul a inmultit painile si pestii, si orasul Capernaum. Deplasare spre Bethleem pentru cazare si cina, hotel 4*.

Ziua 6: Mic-dejunNe deplasam in directia Desertului Ierusalimului spre Valea Hozevei si vizitam: Manastirea Sf. Gheorghe Hozevitul, ne inchinam la Moastele Sf. Ioan Hozevitul si Manastirea Sf. Cruci, apoi pornim spre Orasul Vechi de pe Muntele Maslinilor si vizitam: Manastirea EleonBiserica Pater Noster, unde Mantuitorul Iisus I-a invatat pe Apostoli rugaciunea domneasca, Manastirea Maria Magdalena. Continuam pelerinajul si ne oprim sa admiram Gradina Ghetsimani si vizitam: Biserica Mormantului Maicii Domnului din Gradina Ghetsimani. Cina si cazare in Bethleem, hotel 4*.

Ziua 7: Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea Bisericii si a Mormantului Sf. Gheorghe din Lida, apoi ne deplasam spre Ruinele orasului Cezareea Palestinei, capitala Tarii Sfinte in perioada apostolica, si modernul oras Haifa, cel mai mare port al Israelului la Marea Mediterana. Continuam traseul si ne deplasam spre Yaffo unde vizitam Manastirea Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, Cazare si cina in Betleem, hotel 4*.

Ziua 8: Mic dejun. Parasim Betleemul si pornim spre Ein Karem unde vom vizita Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul celui mai mare om nascut din femeie si locul intalnirii Sf. Fecioare Maria cu vara sa Elisabeta, apoi continuam pelerinajul spre Tinutul Samariei, in orasul Nablus, unde ne inchinam in Biserica ridicata deasupra fantanii lui Iacob si la moastele Sf. Mucenic Filomen. Plecare spre Tel-Aviv, aeroportul Ben-Gurion, pentru imbarcare, cursa LY 571 O 08 FEB 4 TLVOTP DK1  17:40-20:30.

Pret: 728 Euro/Pers.*

Servicii incluse:

– Bilet de avión Bucuresti-Tel Aviv-Bucuresti

– Bagaj de cala de 23 kg si bagaj de mana de 10 kg

– 7 nopti cazare cu demipensiune (mic-dejun si cina stil bufet suedez) in hoteluri de 4* conform normelor locale

– Transfer aeroport-hotel-aeroport

– Intrarile la obiectivele turistice din program- Preot/ghid insotitor

– Transfer pe muntele Tabor, transfer la Manastirea Sf. Sava si iesire la Sf. Mormant (45 euro/pers.)

– Bacsis  (35 euro/pers.)

Servicii neincluse:

– Asigurare medicala (obligatorie)

 Bauturile la mese

– Cheltuielile personale/tot ce nu apare la servicii incluse

Observatii:

Programul pelerinajului este orientativ și poate suferii modificări

Pentru inscriere: avans minim 300 Euro/pers., copii dupa carte de identitate si pasaport (biletul de avion se emite pe numele din pasaport).

* Dupa achitarea avansului, diferenta ramasa din pretul pelerinajului poate fi platita si in rate (maxim 3 rate) si se va efectua in agentie, la agentii din teren sau prin transfer bancar.

* Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.

* Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

* Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

* Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

* In noaptea de sambata spre duminica vom participa la slujba de noapte de la Sf. Mormant.

* Ora de intalnire/plecare la aeroport va fi cu 3 ore inaintea zborului anuntat.

* Este obligatoriu detinerea pasaportului valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *