* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Pelerinaj in Tara Sfanta noiembrie 2017

israel-haifa-bahaii-gardensPlecare: 22 Noiembrie 2017

Ziua 1: Intalnire in aeroportul Otopeni din Bucuresti, cu aterizare pe aeroportul Ben-Gurion (Tel-Aviv), intalnire cu ghidul, plecare spre Yaffa, vizitarea Manastirii Ruse si a mormantului Tabitei (Faptele Apostolilor 9 36-43), apoi ne indreptam spre Lida unde ne oprim la Biserica si Mormantul Sf. Gheorghe. Continuam pelerinajul si vizitam: Haifa, unde se afla Manastirea Stella Maris (pestera Sf. Ilie Tesviteanul), Gradinile Bahai si Cezareea. Cazare si cina Betleem.

Ziua 2: Marea Galileii, Cana si Nazaret

Mic dejun. Muntele Fericirilor (Matei 5, 6, 7, 8), unde ne indreptam spre Capernaum, vizitam Tabgha si Biserica Sf. Petru, unde Mantuitorul Iisus a aparut dupa Invierea Sa. Ne continuam pelerinajul cu Magdala, locul nasterii Mariei Magdalena, croaziera cu vaporasul pe Marea Galilei (40 de minute) si pranzul (pestele Sf. Petru – contra cost). Ne indreptam spre Cana si vizitam Biserica din Cana (locul prefacerii apei in vin), la mica distanta urmeaza Nazaretul (locul copilariei Mantuitorului Iisus). In Nazaret vizitam prima data Biserica Ortodoxa construita peste un izvor unde Arhanghelul Gavriil s-a aratat Fecioarei Maria, apoi Biserica construita peste ruinele casei Fecioarei Maria si a Dreptului Iosif. Cazare si cina la hotel in Betleem.

Ziua 3: Ierihon, Hozeva, raul Iordan

Mic dejun. Ne deplasam in directia Desertului Ierusalimului pana la Ierihon, cel mai vechi oras din lume, vom vizita Manastirea Hozeva si ne inchinam la Moastele Sf, Ioan Hozevitul, apoi vom vizita Qarantania (Muntele Ispitirii). Continuam apoi si vizitam Dudul lui Zaheu, Manastirea Sf. Gherasim, raul Iordan (locul unde Ioan Botezatorul l-a botezat pe Mantuitorul Iisus), Asezamantul Romanesc de la Ierihon. Cazare si cina in Betleem.

Ziua 4: Betleem, Eia Karem

Mic dejun. Vizitarea Bisericii Nasterii, care a fost construita in secolul al IV-lea d.H. de catre Sf. Elena (mama imparatului Constantin cel Mare), Campul Pastorilor, Manastirea Sf. Teodosie, Lavra Sf. Sava din desert (construita in secolul al VI-lea d.H.). Ne indreptam spre Hebron la Stejarul lui Mamvri, unde Avram a intalnit Sf. Treime sub chipul celor 3 ingeri, apoi continuam pelerinajul spre Ein Karem, unde vom vizita Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si locul intalnirii Sf. Fecioare Maria cu vara sa Elisabeta. Cazare si cina in Betleem. Seara ne deplasam la Sf. Mormant pentru a participa la Sf. Liturghie.

Ziua 5: Muntele Maslinilor, Ierusalim

Mic dejun. Incepem ziua cu vederea panoramica a Orasului Vechi de pe Muntele Maslinilor, apoi vom vizita Capela Inaltarii si Biserica Tatal Nostru, unde Mantuitorul Iisus I-a invatat pe Apostoli rugaciunea domneasca. Apoi vom merge pe drumul cunoscut ca “Drumul intrarii Domnului in Ierusalim” pana la Capela Dominus Flevit (Domnul a plans), locul unde Mantuitorul a plans soarta Ierusalimului. Urmeaza Gradina Ghetsimani, unde vom vizita Biserica Tuturor Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului, Muntele Sion (Manastirea Adormirii, locul unde Fecioara Maria a adormit), locul Cinei celei de Taina, Biserica Romaneasca de la Ierusalim si vom merge prin Orasul Vechi pe Drumul Crucii (Via Dolorosa) pana la Biserica Sfantului Mormant (Golgota unde Mantuitorul Iisus a fost rastignit, apoi Sfantul Mormant si Piatra Ungerii). Cazare si cina in Betleem.

Ziua 6: Marea Mediterana, Transfer

Mic dejun. Parasim Betleemul si pornim spre Tinutul Samariei, in orasul Nablus, unde ne inchinam in Biserica ridicata deasupra fantanii lui Iacob si la moastele Sf. Mucenic Filomen. Plecare spre Tel-Aviv, aeroportul Ben-Gurion.

Pret: 550 Euro/Pers.*

Servicii incluse:

– Bilet de avión Bucuresti-Tel Aviv-Bucuresti

– 5 nopti cazare cu demipensiune (mic-dejun si cina stil bufet suedez) in hoteluri de 4*, conform normelor locale

– Transfer aeroport-hotel-aeroport

– Intrarile la obiectivele turistice din program

– Preot/ghid insotitor

Servicii neincluse:

– Asigurare medicala (obligatorie) – aprox. 60-80 lei/pers. (in functie de varsta)

– Bacsis 30 euro/pers (obligatoriu) – se plateste la sosirea in aeroport insotitorului de grup

– Transfer pe muntele Tabor si la Sf. Sava, iesire la Sf. Mormant, intrarile la obiective – 45 euro/pers.

– Bauturile la mese

– Cheltuielile personale/tot ce un apare la servicii incluse

Observatii:

* Pentru inscriere: avans minim 300 Euro/pers., copii dupa carte de identitate si pasaport (biletul de avion se emite pe numele din pasaport).

* Dupa achitarea avansului, diferenta ramasa din pretul pelerinajului poate fi platita si in rate (maxim 3 rate) si se va efectua in agentie, la agentii din teren sau prin transfer bancar.

* Pelerinii fideli Centrului si Agentiei vor primi un discount acordat la pretul pachetului de baza.

* Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.

* Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

* Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

* Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

* In noaptea de sambata spre duminica vom participa la slujba de noapte de la Sf. Mormant.

* Ora de intalnire/plecare la aeroport va fi cu 3 ore inaintea zborului anuntat.

* Este obligatoriu detinerea pasaportului valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *