* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Pelerinaj in Turcia septembrie 2017

pamukkale-turcia
Plecare: 02 – 12 Septembrie 2017

Ziua 1: Plecare din Bucuresti la ora 06:00 pe traseul Giurgiu – Veliko-Tarnovo – Capitan Andreevo (Bulgaria) – Kapikule (Turcia) – Edirne (Adrianopol). Traversare cu ferry boat-ul a Stramtorii Dardanele – Canakkale. Cazare in Canakkale.

Ziua 2: Mic dejun. Plecare catre Kusadasi. Se viziteaza Troia, cetatea antica Pergam si Curtea Rosie. Trecere prin Izmir (vechea Smyrna). Cina si cazare in Kusadasi.

Ziua 3: Mic dejun. Plecare in insula greceasca Patmos pentru vizitarea Manastirii Hora si a Bisericii Grote (in care Sf. Ap. Ioan Evanghelistul a scris ultima carte – Apocalipsa). Cina si cazare in Kusadasi.

Ziua 4: Mic dejun. Se viziteaza Casa Maicii Domnului, Cetatea Efes (Biblioteca lui Celsus, marele teatru in care a predicat Sf. Apostol Pavel, Biserica Maicii Domnului – in care s-a tinut Sinodul III Ecumenic in anul 431), ruinele bisericii ridicate de imparatul Iustinian si mormantul Sf. Ioan Evanghelistul, Templul zeitei Artemis (una dintre cele 7 minuni ale lumii). Cina si cazare in Kusadasi. 

Ziua 5: Mic dejun. Plecare spre Pamukkale, unde se viziteaza terasele calcaroase cu apa termala, Cetatea Hierapolis cu ruinele bisericii ridicate pe locul unde Sf. Apostol Filip a fost martirizat. Cina si cazare in Pamukale.

Ziua 6: Mic dejun. Plecare spre Capadocia pe ruta Pamukkale – Denizli – Konya – Aksaray – Nevsehir. Cina si cazare Capadocia.

Ziua 7: Mic dejun. Se viziteaza: Valea Goreme – muzeu in aer liber care adaposteste biserici paleocrestine sapate in tuf vulcanic, Pasa Bagi, (Chilia Sf. Simeon Stalpnicul), orasul subteran Kaymakli, panorama Vaii Gyuvercinlik (Valea Porumbeilor) si Uchisar. Vizitarea casei demnitarului unde a fost rob Sf. Ioan Rusul. Cina si cazare Capadocia.

Ziua 8: Mic dejun. Plecare spre Istanbul pe traseul Aksaray – Ankara (tur panoramic cu vizitarea Muzeului si a Mausoleului lui Mustafa Kemal Ataturk cu intrare libera). Cazare in Istanbul.

Ziua 9: Mic dejun. Catedrala Sf. Sofia, construita de imparatul Iustinian in anul 537, palatul Topkapi (resedinta sultanilor, actualul Muzeu National al Turciei, unde se afla mana dreapta a Sf. Ioan Botezatorul, sabia lui Stefan cel Mare, toiagul lui Moise). Timp liber la Bazar. Cazare in Istanbul.

Ziua 10: Mic dejun. Se vizitează Manastirea Balikli ( Izvorul Tamaduirii), Fortareata Yedikule, inchinare la sfintele moaste de la Patriarhia Ecumenica Greceasca, Vlaherne, biserica romaneasca Sf. Mucenita Parascheva, Biserica muzeu a Manastirii Chora. Cazare in Istanbul.

Ziua 11: Mic dejun, plecare spre tara cu oprire la Epivata, locul de nastere al Cuvioasei Parascheva (sfintele moaste la Iasi) si la Edirne pentru vizitarea capodoperei arhitectului Sinan, Moscheea Selimye

Pret: 650 euro/pers.

Servicii incluse:

– Transport autocar clasificat* (pentru grupuri mai mici transportul se va face cu microbuz clasificat)

– 10 nopti cazare in hoteluri de 3* conform normelor locale

– 9 mic-dejun si 6 cine

– Preot si ghid insotitor

Servicii neincluse:

– Asigurare medicala (obligatorie)

– Intrarile la obiectivele turistice (aprox. 100 euro)

– Cheltuielile personale/tot ce nu apare la servicii incluse

– Mesele din timpul zilei

Optional: vizita Insula Patmos – aprox. 50 euro (vapor Kusadasi – Patmos si retur, transport cu autocarul in Patmos)
– Viza Patmos – 10 euro

Observatii:

* Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.

* Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

* Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

* Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

* Este obligatoriu detinerea pasaportului valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *