* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Pelerinaj in Ucraina iulie-noiembrie 2017

Plecare: 02 Iulie, 27 August, 14 Octombrie, 12 Noiembrie 2017

Ziua 1: Plecare din Bucuresti, Parc Izvor, la ora 06.00 (intalnire cu insotitorul de grup la ora 05.45), pe traseul Bucuresti – Chisinau – Ucraina – Cernauti. Prima oprire o vom face la Manastirea Boian, unde se afla icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului “Plangatoarea”, apoi ne indreptam spre Manastirea Banceni, ne inchinam la particele din moastele Sf. Serafim de Sarov, racla cu particele de Sfinte Moaste ale altor peste o suta de sfinti si in Catedrala Sf. Treime cu 7 altare. Cazare in zona Banceni.

Ziua 2: Incepem ziua cu participare la Sf. Liturghie la Manastirea Banceni. Mic dejun. Ne indreptam spre zona Poceaev si ne oprim la: mormantul noului Mucenic Pr. Petru Boiarski (se va face parastas), Schitul Sf. Serafim de Sarov, aici se afla particele din moastele Sfantului, crucea Sf. Nichita Stalpnicul, Icoana Izvoratoare de Mir, o particica din piatra pe care s-a rugat Sf. Serafim de Sarov o mie de zile si de nopti, fantana Sf. Cuv. Amfilohie si Craniul Izvorator de Mir, apoi mergem la Mormantul Sf. Ierarh Petru Movila. Cazare in zona Poceaev.

Ziua 3: Plecam spre Lavra Poceaev si ne inchinam in: Catedrala Adormirea Maicii Domnului, unde se afla Icoana facatoarea de minunii a Maicii Domnului si Talpita Maicii Domnului, Biserica Sf. Iov si Amfilohie, unde sunt moastele Sf. Cuv. Iov si Sf. Cuv. Amfilohie si pestera Sf. Iov. Masa la trapeza (cantina) Lavrei. Pornim apoi spre Kiev si ne oprim la: Catedrala Sf. Vladimir unde se pastreaza moastele Sf. Varvara si a Sf. Ierarh Macarie, si Manastirea “Intrarea Maicii Domnului in Biserica”, unde ne inchinam la icoana Maicii Domnului “Chemarea la smerenie”, moastele Sf. Cuv. Dimitria si Sf. Olimpiada Ocrotitoarea pelerinilor. Cazare in zona Goloseevo.

Ziua 4: Mic dejun la trapeza (cantina) Manastirii Goloseevo. Pornim spre zona Kitaevo si ne oprim la: Sihastria “Sf. Treime” din Kitaevo, unde se afla mormantul si pestera Sf. Dositea, moastele Sf. Teofil cel Nebun pentru Hristos, apoi ne indreptam spre Lavra Pecerska din Kiev, ne inchinam la pesterile Sf. Antonie si a Sf. Teodosie, la Sf. Moaste a peste 122 de sfinti si izvoarele Sf. Antonie si Sf. Teodosie. Urmatorul lacas sfant, la care ne oprim, este Sihastria “Acoperamantul Maicii Domnului” din Goloseevo, unde ne inchinam la moastele Cuv. Alexii si la mormantul Cuv. Alipia. Cazare in zona Goloseevo.

Ziua 5: Ponim spre Cernicov si vizitam: Manastirea “Adormirea Maicii Domnului de Elet”, unde se afla Icoana “Maicii Domnului dintr-un brad” si toiagul Sf. Cuv. Lavrentie, apoi ne indreptam spre Catedrala “Sf. Treime”, dateaza din anul 1696 si adaposteste moastele Sf. Ierarh Teodosie, Sf. Ierarh Filaret Smeritul si ale Sf. Lavrentie. Continuam pelerinajul si mergem spre: Manastirea Sf. Gheorghe din satul Danevca  si ne inchinam la Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului “Eu sunt cu voi si nimeni impotriva voastra”, Manastirea Florovsckii, adaposteste moastele Sf. Elena, Izvorul Sf. Flor si Icoana Sf. Cuv. Serafim de Sarov, Manastirea Pocrovskii, in interior se afla Catedrala Sf. Nicolae ce adaposteste moastele Sf. Anastasia Kneaghinea, intemeietoarea Manastirii, si a Sf. Cuv. Sofia. Cazare in zona Goloseevo

Ziua 6: Incepem ziua cu vizitarea Manastirii “Sf. Treime” din Goloseevo, ne inchinam la moastele Sf. Iona si la Icoana facatoarea de minuni a Maicii Domnului cu 3 maini. Participare la Sf. Liturghie. Plecare spre Bucuresti

Pret: 185 euro/pers.*

Servicii incluse:

– Transport autocar clasificat* (pentru grupuri mai mici transportul se va face cu microbuz clasificat)

– 5 nopti cazare in manastiri si/sau hoteluri de 3* conform normelor locale

– Asigurare medicala

– Preot si ghid insotitor

Servicii neincluse:

– Intrarile la obiective

– Cheltuielile personale/tot ce nu apare la servicii incluse

– Mesele din timpul zilei

Observatii:

* Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic, tariful va fi: 225 euro/pers. pentru un grup de 30 de platitori si 250 euro/pers. pentru un grup mai mic de 20 de platitori.

* Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

* Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

* Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

* Este obligatoriu detinerea pasaportului valabil minim 6 luni de la data plecarii.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *