* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Pelerinaj la 7 Manastiri in Postul Pastelui aprilie 2017

Manastirea Calui

Plecare: 01-02 Aprilie 2017

Ziua 1: Plecare din Bucuresti, Parc Izvor, la ora 06:30 ((intalnire la ora 06:00) pe traseul Bucuresti – Pitesti – Slatina – Tg. Jiu. Se viziteaza: Manastirea Clocociov (isi inscrie numele printre cele mai vechi asezaminte monahale din tara noastra. O traditie spune ca domnitorul Matei Basarab, urmarit fiind de turci, s-a ascuns în scorbura unui soc din Clocociovul paduros. Scapand de urmaritori, drept recunostinta a hotarat sa ridice o manastire, careia de-a lungul domniei i-a închinat multe mosii), Manastirea Calui (inconjurata de un puternic zid de caramida, intemeiata intre anii 1516-1521, in timpul domniei lui Neagoe Basarab. Manastirea detine in partea dreapta a altarului o Icoana Facatoare de Minuni), Manastirea Strehaia (este singura manastire din tara cu altarul spre sud), Manastirea Tismana (este cel mai vechi asezamant monahal din Tara Romaneasca. Cel care a pus prima caramida la construirea manastirii a fost Cuviosul Nicodim, un calugar venit tocmai din tinuturile macedonene. La Manastirea Tismana se afla racla de argint cu particele de Sfinte Moaște de la Sf. Nicodim, Sf. Ignatie Teoforul si Sf. Ioan Gura de Aur). Cazare Hotel / Pensiune in Tg. Jiu.

Ziua 2: Plecare pe traseul Tg. Jiu – Rm. Valcea – Pitesti – Bucuresti. Dupa micul dejun vom vizita: Manastirea Lainici (aici se afla Icoana Maicii Domnului “Grabnic Ascultatoare”), Manastirea Polovragi (detine o colectie muzeala, ce adaposteste o bogata colectie de icoane de lemn si sticla), Manastirea Bistrita (adaposeste moastele intregi ale Sf. Grigorie Decapolitul, grabnic ajutator). Sosire in Bucuresti in functie de conditiile meteo si traficul rutier.

Pret: 179 lei/pers.

Servicii incluse:

– Transport autocar clasificat* (pentru grupuri mai mici transportul se va face cu microbuz clasificat)

– 1 noapte cazare cu mic-dejun in hoteluri de 3* conform normelor locale

– Preot si ghid insotitor

Servicii neincluse:

– Asigurare medicala (obligatorie)

– Intrarile la obiective

– Cheltuielile personale/tot ce nu apare la servicii incluse

– Mesele din timpul zilei

Observatii:

* Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane. In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.

* Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

* Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

* Asezarea in autocar se face incepand cu a 2-a bancheta, in functie de data achitarii avansului.

* Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *