* ORGANIZAM TABERE SI EXCURSII.

* CONTACT: 0723.762.728

Pelerinaj pe urmele Parintelui Arsenie Boca 3 2017

Parintele-Arsenie-Boca

Plecari: 11 si 25 Februarie, 18 Martie, 01 si 29 Aprilie, 13 Mai, 17 Iunie, 15 Iulie, 19 August, 16 Septembrie, 21 Octombrie, 18, 25 si 27 Noiembrie, 16 Decembrie

Ziua 1: Plecare din Bucuresti, Parc Izvor, la ora 06.00 (intalnire la ora 05.45) pe traseul Bucuresti-Ploiesti cu oprire la: Manastirea Pissiota, Manastirea Ghighiu unde se afla icoana facatoare de minuni Maica Domnului Siriaca, Manastirea Sinca Veche unde se afla Moastele Sf. Nectarie de la Eghina. Continuam drumul si oprim la Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus unde se afla Izvorul Pr. Arsenie Boca si mormantul Parintelui Teofil Paraianu. Cazare in Hunedoara, hotel 3*.

Ziua 2: Manastirea Prislop, ne vom inchina la mormantul Parintelui Arsenie Boca, dupa care vom participa la Sfanta Liturghie, Manastirea Densus, Manastirea Lainici, unde se afla Moastele Sf. Cuv. Irodion si Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului. Continuam traseul si oprim la: Manastirea Hurezi, Manastirea Bistrita, unde se afla Moastele Sf. Grigorie Decapolitul, Manastirea “Dintr-un Lemn “. Sosire la Bucuresti, Parc Izvor, la ora 22.00-23.00.

Pret: 170 Lei/Pers.

Servicii incluse:

– transport cu autocar clasificat 3*

– 1 noapte cazare la hotel de 3* in camere duble si triple

– preot insotitor

Servicii neincluse:

– intrarile la obiectivele turistice

– mesele din timpul zilei

Observatii:

Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.

Asezarea in autocar/microbuz se face in functie de data achitarii avansului.

Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Adaugati un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *